Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Allan Olsen solo / UDSOLGT

16. mar 2017 - 20:00

 

Allan Olsen er lig med god stemning og underfundige tekster på dansk, når det er bedst. 35 år på landevejen har finpudset Allan Olsens kald og beskæftigelse – at være alene på scenen foran et kræsent og lyttende publikum. Som en rigtig solist optræder – med få og enkle virkemidler.

Ifølge Olsen selv er det nu ikke fordi, meget er forandret, siden starten, midt i 70’erne, på de små værtshuse og spillesteder: “Det er dér man lærer alt, man har brug for på en scene… Det er lidt, som når man vil klø et næsehorn – det er bedst at nærme sig, når bæstet er mæt… Når man så senere står foran 800 dedikerede fans i en koncertsal, er grundvilkårene såmænd de samme – næsehornet er bare en del venligere.”

Allan Olsens live-repertoire spænder over hele hans brede sangkatalog, der gør brug af flere genrer – fra rock og punk til folk-rap og a capella.
Ingen danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse end Allan Olsen. Efter 15 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum.

Dørene åbner kl. 19.00

Arrangør: Ensted Folk-, Rock- og Viseforening i samarbejde med NygadeHuset

-

Musik-billet til koncerten kan købes her :

Trykknap

Detaljer

Dato:
16. marts 2017
Time:
20:00 - 23:00
Pris:
300 .-Kr
Event Categories:
,
Hjemmeside:
http://www.allanolsen.dk/

Arrangør

Ensted Folk- Rock- og Viseforening
Telefon:
29809571
Hjemmeside:
www.ensted-folk.dk