Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Anne Dorte Michelsen

01. feb 2019 - 20:00

 

Musikken starter kl. 20.00

Der er tale om u-nummererede pladser.

 Vær opmærksom på at billetterne stiger pr. 1. januar

Frem til den 31. december 225,- kr.

og fra den 1. januar til den 1. februar 250,- kr.  

Trykknap

Problemer med køb af billetter, tryk her :

Entre_billet

Anne Dorte Michelsen

Som helt ung slog Anne Dorte Michelsen igennem med gruppen Tøsedrengene, og fortsatte herefter med succes som solist. Anne Dorte Michelsen er en af dansk popmusiks mest succesfulde kvinder, og succesen kom hurtigt – måske for hurtigt, fortæller hun i en bog om sit liv og karriere.

I 1998 kom opsamlings CD’en ”De Store Og De Stille” som peakede som nummer 1 på hitlisten med bl.a. det nye bonusnummer ”Økologisk landmand”

Omkring årtusindeskiftet indspillede hun to albums med danske sange og salmer i samarbejde med den norske pianist Helge Lilletvedt og turnerede herefter i en årrække i danske kirker.

I 2010 Indledte Michelsen et helt nyt samarbejder med producer Chief 1, der næsten halvandet år senere i 2011 udmøntede sig i det overraskende udspil: ”Hvis du vidste” Michelsens intime og stringente sangskrivning kombineret med en helt opdateret elektronisk produktion. Anmeldere var positivt overraskede, titel melodien hittede, og udgivelsen førte til fortsat turnevirksomhed.

I bogen ” Under en åben himmel ” fortæller Anne Dorte Michelsen

’Nogle gange ønsker jeg, at jeg havde haft nogle år som turnerende musiker i det små og havde lært at rulle ledninger op og blive bedre til at fatte markedsmekanismerne.

På den anden side er jeg selvfølgelig virkelig taknemmelig for den store succes, mine og Tøsedrengenes sange fik, og for, at de stadig lever’.

Detaljer

Dato:
1. februar 2019
Time:
20:00 - 22:30
Pris:
225.- / 250.-
Event Categories:
,
Hjemmeside:
http://annedortemichelsen.dk