Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Denis McLaughlin & venner / UDSOLGT

27. jan 2017 - 20:00

Begivenhedsvisning

 

Denis og Keiran McLaughlin – far og søn – leverer autentisk irsk musik og pubstemning sammen med den danske violinist Pia Nygård.

Musikalsk har trioen Denis, Kieran (guitar og bas) og  Pia (violin) en bred spændvidde. Denis behersker en række instrumenter – foruden guitar spiller han bouzuki, mandolin, banjo, fløjte, bohran og bones.

Det er denne trio I kan høre, hvis I køber billet til Øster Løgum Kro.

Denis har spillet mange år i Danmark, men kommer oprindelig fra den Nordirske by Derry, som bl.a. Dubliners synger om i den kendte irske sang ”The Town I Loved so Well” – en sang vi med garanti kan høre d. 27. Januar.

Denis har spillet sammen med mange, både danske og irske musiker, og han er bl.a. fast gæst på Skagen og Strib festivalerne. På Strib underholder Denis MacLaughlin tre dage i træk, som vært på den Irske Pub, som oser af irsk pubstemning. I år havde Denis på Skagen festivalen bl.a. følgeskab af Pia Nygård på violin og sine to brødre fra Irland.

Hvis I er til irsk musik og god stemning, så vil det helt sikkert betale sig at møde op den 27. januar 2017 på Øster Løgum Kro.

-

Musik-billet til koncerten samt Spise-billet kan købes her :

Trykknap

Detaljer

Dato:
27. januar 2017
Time:
20:00 - 23:00
Pris:
150 .-Kr
Event Categories:
,
Hjemmeside:
http://www.mc-laughlin.dk/

Arrangør

Ensted Folk- Rock- og Viseforening
Telefon:
29809571
Hjemmeside:
www.ensted-folk.dk