Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Dissing Las & Cross

12. apr 2025 - 20:00

Musik-billet 275,- kr.

Kan købes her :

Trykknap

Musikken starter kl. 20.00

-

Problemer med køb af billetter, tryk her

Entre_billet

Dissing, Las & Cross

Annoncering af nyt album og forårsturné 2025

I 2022 udgav Dissing, Las & Cross albummet “Copenhagen Skyline”, hvilket markerede begyndelsen på et frugtbart samarbejde mellem de fire kunstnere. Efter en overvældende succesfuld turné blev bandet hurtigt anerkendt for deres unikke musikalske udtryk. Billy Cross, sammen med Dissing & Las, opdagede en fælles kærlighed til “americana” – en genre, der trækker på den samme kulturelle tradition, som Bob Dylan, The Eagles og Chris Stapleton. Denne passion skabte et stærkt og nutidigt folkemusikalsk udtryk, der udforsker en dyb kunstnerisk arv. Hvad der startede som et eksperiment, har nu udviklet sig til et seriøst og velkoordineret band.

Inspireret af dette samarbejde og begejstret over at have fundet ligesindede musikere samt en sanger med en fornem sans for fortolkning, har Billy Cross skrevet 13 nye, enestående sange. Som resultat heraf har DLC besluttet at indspille deres andet album, hvilket forventes at blive en milepæl i deres samarbejde. En fusion af amerikansk energi, skandinavisk elegance og melankoli, der resulterer i en tværatlantisk musikoplevelse. Kombinationen af Bob Dylans tidligere guitarist med Povl Dissings sønner og Las Nissens sofistikerede musikalitet skaber et unikt og bemærkelsesværdigt lydlandskab.

Dissing Las & Cross vil tage på turné i foråret 2025, hvor de vil fremføre deres omfattende repertoire. Publikum kan se frem til en uforglemmelig musikalsk rejse, hvor de nye sange vil blive præsenteret live for første gang.

Koncerten er støttet af Aabenraa Live,

Aabenraa Kommunes Eventpulje og Statens Kunstfond

Lyt til de tre sange ved at trykke på titlen

Running on Rage

Reasonable Man

Legionnaires Disease

Detaljer

Dato:
12. april 2025
Time:
20:00
Pris:
275 .-Kr
Kategori:

Arrangør

Ensted Folk- Rock- & Viseforening
Telefon:
2980 9571
Hjemmeside:
Ensted-folk.dk

Sted

Løjt Forsamlingshus
Løjt Nørregade 1, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa,
+ Google Map