Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Ester Brohus & Knud Møller

02. nov 2024 - 20:00

Musik-billet 275,- kr.

Kan købes her :

Trykknap

Musikken starter kl. 20.00

-

Problemer med køb af billetter, tryk her

Entre_billet

Efter mere end 20 år som gode venner, naboer og musikalske fortrolige, tager Ester Brohus og Knud Møller nu på duo tour landet over.

Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hinandens gode venner.

Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys.

Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… de har sågar været med til at stifte musikforening i Hedensted –altid med deres egen karriere sideløbende.

”Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus.

Repertoiret bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

Koncerten er støttet af Aabenraa Live,

Aabenraa Kommunes Eventpulje og Statens Kunstfond

Detaljer

Dato:
2. november 2024
Time:
20:00
Pris:
275 .-Kr
Kategori:

Arrangør

Ensted Folk- Rock- & Viseforening
Telefon:
2980 9571
Hjemmeside:
Ensted-folk.dk

Sted

Løjt Forsamlingshus
Løjt Nørregade 1, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa,
+ Google Map