Indlæser begivenheder

Musik-billet 150,- kr.

Kan købes her :

Trykknap

Musikken starter kl. 20.00

-

Problemer med køb af billetter, tryk her

Entre_billet

“Lasse Storm sætter nye normer for dansksproget musik”

Lasse modtog en DMA Blues, som årets nye navn i kategorien “Ud af det blå” samt sangskriverprisen til Nashville Nights International Songwriter’s Festival. Siden har Lasse turneret værsthuse, festivaller og spillesteder landet rundt.

Det vidner altsammen om at Lasses musik appelerer bredt og uden for typiske genrekasser. Lasse kalder selv genren “asfaltcountry”. Et grænsebrydende mix af nordisk folk, roots, blues, americana og skandipop.

Sangene er lige dele grovkornede røverhistorier og nøgne, autentiske beretninger fra et hårdt levet liv. Men der er aldrig langt fra det alvorstunge til glimtet i øjet. Teksterne er både flabede, underholdende, gribende og uforfærdet hudløse.

Lasse Storm er født og opvokset i den lille by Fensmark på Sydsjælland. I barndomshjemmet Holmegårdsvej nr. 14 lige overfor præstegården, hvor digteren Christian Winther voksede op 200 år tidligere. Lasse var kun 2 år da han første gang stod på scenen i Folkemusikhuset 400 meter længere nede af vejen. Siden har han spillet, sunget, skrevet og optrådt i utallige konstellationer og sammenhænge.

 -

Tryk på numrene nedenunder og lyt til Lasse Storm og hans tekster :

Holmegårdsvej

Ung, fuld og dum

 

Detaljer

Start:
29. februar 2024 20:00
Slut:
6. april 2024 20:00
Pris:
150 .-Kr
Kategori:

Arrangør

Ensted Folk- Rock- & Viseforening
Telefon:
6057 8366
Hjemmeside:
Ensted-folk.dk

Sted

Borgerhuset Rødekro
Østergade 40C, 6230 Rødekro, Danmark
+ Google Map