Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Mathilde Falch med Band

11. mar 2017 - 20:30

Troværdig, pulserende og ørehængende rock – det er netop hvad Mathilde Falch står for. Mathilde Falchs nye album, “Alle Taler”, blev i samme uge som udgivelsen udnævnt til “Ugens Album” på P4 og begge hendes singler fra albummet (‘Alle Taler’ og ‘Ild I Min Røg’) blev også playlistet på P4.

Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser 26-årige Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.

Albummet er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

Koncertanmeldelse, Rockblogger.dk: ”En smule overraskende og ganske nærværende koncert med en sangerinde der har noget at fortælle og som kan fortælle det med sandheden i øjnene. Koncerten gav tid til eftertænksomhed og flotte øjeblikke i et univers med både op- og nedture”.

Spisning kl. 18.00 (spisningen gennemføres ved et salg på min. 20 billetter)
Dørene til koncerten åbner kl. 19.30
Koncertstart kl. 20.30

Arrangør: Ensted Folk- Rock- og Viseforening i samarbejde med NygadeHuset

Koncerten er støttet af Spotlight Aabenraa og Statens Kunstfond.

-

Bemærk at billetter til spisning og koncert sælges adskilt. Ønsker du billet til både spisning og koncert skal du derfor købe billet til begge dele.

Musik-billet til koncerten samt Spise-billet kan købes her :

Trykknap

Detaljer

Dato:
11. marts 2017
Time:
20:30 - 23:30
Pris:
160 .-Kr
Event Categories:
,
Hjemmeside:
https://mathildefalch.dk/

Arrangør

Ensted Folk- Rock- og Viseforening
Telefon:
29809571
Hjemmeside:
www.ensted-folk.dk