Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Sound Proof (blues-musik)

25. okt 2024 - 20:00

Musik-billet 150,- kr.

Spise-billetten består af landgangsbrød ,

plus en vand, flaske-øl eller et glas vin for 75,- kr.

Madbestilling lukker 22-10-24 kl. 10.00

Begge dele kan købes her :

Trykknap

Spisen starter kl. 19.00 og musikken starter kl. 20.00

-

Problemer med køb af billetter, tryk her

Entre_billet

 

SOUND PROOF – ELEKTRISK TERAPI

Kærligheden til musikken får både os og vores publikum til at glemme, at livet til tider kan ramme os alle hårdt – ren elektrisk terapi i en tid, hvor man ikke kan få for lidt af den slags.

Og når Morten Midtgaard åbner munden, vender folk hovedet. For Mortens vokal er ud over det sædvanlige, og hans stemme personificerer Sound Proof:

 

Sound Proof er et godt kogsammen af blues, funk og soul.

Når Morten lever sig helt ind i musikken, så sveden springer, mener vi at Morten er klar til at springe ud som Danmarks næste store soul-blues-stemme.

Når Morten skal hvile stemmebåndene inden næste energiudladning, tager Mikkel Østergaard over og viser hvor funky og beskidt en mundharpe kan lyde. Evner der har indbragt Mikkel titlen som Danmarksmester i mundharpe.

På guitaren krænger Pelle Stampe sin sjæl ud og blander blues, funk og jazz på en måde, som Magic Slim kaldte “the real deal”, og med en nerve som Ken Lending har kaldt “store behårede nosser”.

Jens Steins og Ole Morten Petersens bundsolide og storswingende bas og trommer er det lokomotiv, der får de andre til at lyde godt, og får alt fra sjælfulde soul-ballader til beskidt blues og danseglad funk til at gå lige i rytmenerven og videre ud i danseskoene.

Sound Proof består af garvede musikere med et par årtiers erfaring fra små og store spillesteder i ind- og udland med bl.a. Backbone, Remis, Funderband og Too Bad Jim. Så håndværket er i orden og spilleglæden er større end nogensinde. Og foruden blod, sved og tårer lægger vi hele sjælen i, når vi deler ud af vores elektriske terapi.

Detaljer

Dato:
25. oktober 2024
Time:
20:00
Pris:
150 .-Kr
Kategori:

Arrangør

Ensted Folk- Rock- & Viseforening
Telefon:
2980 9571
Hjemmeside:
Ensted-folk.dk

Sted

Bolderslev Forsamlingshus
Stadionvej 34, , 6392 Bolderslev, Danmark
+ Google Map