Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Thomas Kjellerup

03. nov 2018 - 20:00

Musikken starter kl. 20.00

Der er tale om u-nummererede pladser.

 Vær opmærksom på at billetterne stiger i pris ad to gange.

Frem til den 30. september 200,- kr.

Fra den 1. oktober til den 15. oktober 225,- kr.

og fra den 15. oktober til den 3. november 250,- kr. 

Trykknap

Problemer med køb af billetter, tryk her :

Entre_billet

Drømmenes troubadour

Siden det store gennembrud med “Anni´s sang” i 1991 har Thomas Kjellerup været en af   Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften – kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier. Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten af: “En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum – med tiden….” Han stoler, med andre ord, både på sine egne sange – og på publikums evne til at genkende en god sang når den er der. Så heller ikke i fremtiden skal vi forvente at se Thomas Kjellerup slå på tromme for sig selv med det formål at vinde markedsandele og opmærksomhed. Han lader stille og roligt sine sange gøre arbejdet. Mange hundrede udsolgte koncerter overalt i landet tyder på, at de gør det godt.

Siden det første album, som udkom i 1985, er det blevet til ialt 9 originalalbums med de velkendte, vemodige og varme sange, hvoraf flere i dag står som langtidsholdbare klassikere: “Hver morgen”, “Stilfærdigt farvel”, “Ved siden af mig”, “Dage som denne” og “Juliette” for nu blot at nævne én håndfuld. De seneste udgivelser er opsamlingen “Bjørnen vågner”, som netop har rundet et salg på 10.000 eksemplarer, sangbogen “De håb og de sange” med noder og tekster til hele sangkataloget, den store (og udsolgte) boxsamling med alle ni albums, og helt aktuelt dobbelt-CD’en “Alle de bedste” med de 40 bedste sange fra hele karrieren.

Thomas Kjellerup er født i Odder, 7. februar 1958. Han har boet i Esbjerg det meste af sit voksne liv, og det er hér han har skrevet alle sine sange, hvilket er grunden til at han stadig kaldes “den vestjyske troubadour”. Thomas vendte tilbage til fødebyen Odder i 2002, men nu har han fast bopæl i Århus .

Høstfest – nyt album

På vej fra fabrikken i disse dage, og officielt klar til udgivelse og udsendelse en af dagene.

1. Når rugen skal ind

2. Høstfest

3. Fest-Psalme (Blomstre som en rosengård)

4. Opklaring (liveindspilning)

5. Jeg må bevæge mig (ny udgave)

6. Det gamle træ

7. Være-digtet

8. Som boblerne i bækken

9. Og en lærke

10. Camino

Detaljer

Dato:
3. november 2018
Time:
20:00 - 22:30
Pris:
200.- / 250.-
Event Categories:
,
Hjemmeside:
http://www.thomaskjellerup.dk/

Arrangør

Unavngiven arrangør
Telefon:
29809571
Hjemmeside:
www.ensted-folk.dk

Sted

Sønderjyllandshallen
Telefon:
+45 74 62 33 99
HP Hanssens Gade 7, Aabenraa, Aabenraa 6200 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.sjhallen.dk